Προβλέψεις Ταρώ εβδομάδας 29/7 ως 4/8/2024, από τον Μάνο Μηκίδη (video).

Βαθμολόγησε: 
No votes yet
Από τον Μάνο Μηκίδη

Ο αριθμολόγος - μαθηματικός Μάνος Μηκίδης προβλέπει τα πάντα για την αισθηματική σου ζωή μέσα από το βίντεο του με τις εβδομαδιαίες προβλέψεις Ταρώ για την εβδομάδα 29 Ιουλίου ως 4 Αυγούστου 2024.

Δες μέσα από το video το ζώδιο σου και μάθε πως θα κυλίσει η καινούρια εβδομάδα στα αισθηματικά σου:

Η κάρτα της εβδομάδας: 2 ΤΩΝ ΞΙΦΩΝ

Είναι μια κάρτα που εκφράζει τα μπλοκαρισμένα συναισθήματα, την αποφυγή κάποιων προβλημάτων τα οποία καλούμαστε να λύσουμε, αλλά και το αδιέξοδο από το οποίο πρέπει να βγούμε. Δημιουργεί μια αδράνεια και απάθεια. Δεν θα έχουμε την θέληση ή την δύναμη να πάρουμε τις αποφάσεις που εμείς επιθυμούμε. Δείχνει η κάρτα αυτή ότι έχουμε κλειστά τα μάτια μας, σημαίνει ότι εθελοτυφλούμε ή υπάρχει μια μεγάλη άρνηση να δούμε την πραγματικότητα και την αλήθεια μας. Ενώ πρέπει να πάρουμε τη ζωή στα χέρια μας και να βγούμε από τα αδιέξοδα που έχουμε μπει.

Η Κάρτα συμβουλής για την εβδομάδα αυτή είναι ο "ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΩΝ ΞΙΦΩΝ", είναι μια κάρτα που μας συμβουλεύει να έχουμε μια ορθολογική αντιμετώπιση των θεμάτων μας. Να υπάρχει μια ροή, δηλαδή σε ότι κάνουμε να υπάρχει αρχή, μέση και τέλος. Δεν μας ευνοεί η παρόρμηση, το κλάμα, η χαρά ή η προσποίηση πρέπει τα λόγια και οι κινήσεις μας να είναι σταράτες.

zwdiasimera videosplay

Τελευταία ενημέρωση: